Dreslette Portalen
 
 
 
 
Du er her:  Overblik > Fritid > Dreslette Gymnastik- og Idrætsforening > Formandens Beretninger

Formandens Beretninger

Beretning  2. april  2019 Dreslette Gymnastik og Idrætsforening 

Jeg vil  starte med at takke Jer alle sammen for den støtte op om DGIF, tak til  instruktør og de frivillige for uden Jer kunne vi ikke eksistere.

Kommunen har nu givet Borgergruppen  brugsret på  Dreslette Skole for 10år.  Det var godt , håber der nu der bliver masser af aktivitet på skolen, og godt sammenhold i  lokalområdet.

Vi har i vinterens løb haft 2 hold gymnastik,  som startede i først i september.                                                                         Tirsdag "Senior gymnastik" instruktør Heidi Rasmussen                                                      Mandag   "DANS - På den fede måde"  instruktør Christina Buch Johannsen

Vi har i 2018 har haft   35 medlemmer .

27 har lavet gymnastik  og 8 har spillet badminton.

Sæsonen  slutter 16. april

Vi har afholdt Events i 2018, omkring fastelavn hvor der blev lavet fastelavsris og malet fastelavnstønder til forsamlingshuset. 1. søndag i september gik vi Helnæs rundt, det gør vi også i år. Arne Åkjær fortalte og vi gik en tur i Snave 6. oktober, børn legede  i gymnastiksalen.  

Vi  fortsætter med Events i 2019, hvor vi håber at kunne samle hele familien om aktiviteter, se i  Lokal- og Kirkebladet eller Facebook opslag. Næste Event bliver 14.april hvor vi går på vandrestien Aa til Løgismose. I juni  med Rundbold og cykelture.

Vi var med til at arrangere Snavefesten i 2018 sammen med forsamlingshuset, beboerforeningen og Snavefestudvalget.  Det foregik omkring garageanlægget ved Helle og Jesper Thorsen, hvor der kom rigtig mange forbi. Torsdag med børne MGP, fredag spillede Me´Lads, lørdag  startede med morgenmad derefter mange aktiviteter  havetraktortræf, onsdagsklubben, ponnyridning, kagekonkurrence, nedtagning af Snaveskilt, m.m. og sluttede med fællesspisning forefter GOOR spillede. Alt i alt vellykket.

Igen tak til alle som gav en hjælpende hånd, det er vi meget glade for.

 Festudvalget er i fuld gang med at arrangerer  Snavefesten, som i år bliver fredag 31. maj og lørdag 1. juni 2019

Vi er  på Facebook  og på Dreslette portalen under  /fritid/dreslette-gymnastik-og-idraetsforening.aspx  

 Bestyrelsen 

--------------------------

Beretning  7. april  2018 Dreslette Gymnastik og Idrætsforening 

Jeg vil  starte med at takke Jer alle sammen for den støtte op om vores forening, alle vores instruktør og de frivillige for uden Jer kunne vi ikke eksistere.

Vi er glade for at vi stadig kan benytte Dreslette skole og håber at få nogle faste rammer stukket ud fra kommunen.

Vi har i vinterens løb haft 2 hold gymnastik,  som startede i først i september.                                                                          Mandag "Senior gymnastik" instruktør Heidi Rasmussen Ebberup                                   Mandag   "DANS - På den fede måde"  instruktør Christina Buch Johannsen

Sæsonen  slutter i april med generalforsamling.

Vi har i sæsonen har haft   27 medlemmer  over 25år og det er ok.

Badminton hvor 8 har spillet hele vinteren.

Vi har afholdt Events hvoraf nogle ikke blev til noget og andre godt besøgt,  så  fremadrettet vil der blive tilmelding til de Events vi holder, så vi bare er bestyrelsen.  

Vi  fortsætter med Events i 2018 første lørdag i måneden, hvor vi håber at kunne samle hele familien om aktiviteter, se i  Lokal- og Kirkebladet eller Facebook opslag. Næste Event bliver 5. maj med Rundbold og bål hvor vi bager snobrød.

Vi var med til at arrangere Snavefesten 2017, sammen med Snavefestudvalget og Forsamlingshuset & Beboerforeningen som gav et overskud på ca. 14000kr.   Torsdag:  Banko var ok.   Fredag var et  samarbejde med skolen fra kl 16.  med markedsplads og spisning. Børne-  MGP kl 19. , der kom der mange glade mennesker. Lørdagen startede med gratis morgenbord kl 10.  efter dette var der aktiviteter  med Ponny-ridning, Hoppeborg, Skydetelt, der var Traktortræk , Kagekonkurrence, og der kunne dagen igennem købes pommes frites, pølser, brød, slik,  is, øl og vand. Mange glade mennesker mødte op og gjorde dagen god, Spisningen om aftenen med helstegt pattegris og efterfølgende musik ved bandet GORR DK. alt i alt et vellykket arrangement, med en positiv stemning overalt.   

Igen tak til alle som gav en hjælpende hånd, det er vi meget glade for.

 Festudvalget er i fuld gang med at arrangerer  Snavefesten, som i år bliver 1. til 2. juni 2018

Vi er  på Facebook  og på Dreslette portalen under  /fritid/dreslette-gymnastik-og-idraetsforening.aspx  

Tak til alle dem som kom i dag, det er vi i Bestyrelsen meget glade for.

 

Beretning  26. marts 2017 Dreslette Gymnastik og Idrætsforening

 Jeg vil  starte med at takke Jer alle sammen for den støtte op om vores forening, alle vores instruktør og de frivillige for uden Jer kunne vi ikke eksistere.

Vi har i vinterens løb haft 5 hold gymnastik,                                                                            Mandag "Små Poder" instruktør Eline  og Toni Lawaetz Olesen  og Sofie Bay                                                    Mandag "Smarte Tøser"  instruktør Eline  og Toni Lawaetz Olesen  og Sofie Bay                                                    Tirsdag  " Kom i form" med instruktør Christina Werner.                                                             Mandag "Senior gymnastik" instruktør Heidi Rasmussen Ebberup                                   Mandag   "DANS - På den fede måde"  instruktør Christina Buch Johannsen

Vi har i sæsonen har haft  23 under 24år og 54 medlemmer  over 24år og det er ok.

Badminton hvor 8 har spillet hele vinteren.

Sæsonen blev i dag  afsluttet med en gymnastik opvisning.

Håber at vi kan fortsætte til næste år med samme aktiviteter og  nogle dage hvor vi kan samles hele familien om aktiviteter.

 

Dreslette skole  lukker her til august 2017, håber at vi kan fortsætte med gymnatik og badminton som har gjort indtil nu,  nogle dage hvor vi kan samles hele familien om aktiviteter.

Vi har holdt Halloween fest, hvor  ca 40 udklædte børn havde en god aften.

Vi var med til at arrangere Snavefesten 2016, som gav et overskud på 24657kr som blev fordelt til de 3 foreninger (Forsamlingshuset & Beboerforeningen DGIF)4220kr og 12000kr blev stående på Snavefest kontoen.

Torsdag:  Banko var godt besøgt. Fredag: til MGP kom der mange glade mennesker. Lørdag: mange aktiviteter og mange glade mennesker mødte op og gjorde dagen god, Spisningen om aftenen fyldt op alt i alt et vellykket arrangement, med en positiv stemning overalt.   

Igen tak til alle som gav en hjælpende hånd, det er vi meget glade for.

 Festudvalg, bestående af  David Anderson Snave, Michael Abildtrup Skårup, Morten Skovsby Dreslette og Dennis Christensen Dreslette og Sille Nordtop er i fuld gang med at arrangerer  Snavefesten, som i år bliver 1. til 4. juni 2017

Vi er  på Facebook  I kan altid  følge med på vores hjemmeside http://dgif.dk den er ikke helt perfekt, men i kan se hvad der sker og hvornår. Jeg prøver at holde den opdateret,  eller på Dreslette portalen under  /fritid/dreslette-gymnastik-og-idraetsforening.aspx  

Tak til alle dem som kom i dag, det er vi i Bestyrelsen meget glade for.

 

Beretning  17. april 2016 Dreslette Gymnastik og Idrætsforening

Jeg vil  starte med at takke alle dem der støtter op om vores forening, alle vores instruktør og de frivillige for uden Jer kunne vi ikke eksistere.

Teltet som  ikke mere kan udlejes på grund af myndighedernes krav til telte på over 50m2 som skal være godkendt af ERhvervs- og byggestyrelsen.   Der skal lyde  en stor tak til  alle dem som har hjulpet med til at transportere teltet og sætte det op og tage teltet  ned.  Bestyrelsen har valgt ikke at købe en nyt telt.

Vi har i vinterens løb haft 3 hold gymnastik, 

 Tirsdag  " Kom i form" med instruktør Christina Werner.

 Mandag "Senior gymnastik" instruktør Britta Nielsen.Brita stopper, Heidi fra Ebberup vil tage over til ny sæsonstart

Mandag   "DANS - På den fede måde"  instruktør Christina Buch Johannsen 

Vi ville gerne have haft flere hold men vi mangler instruktører.Tak til alle instruktører og hjælpere. Håber at samarbejdet fortsætter.

Vi har i sæsonen har haft 78 medlemmer og det må siges at være flot.

Sæsonen blev ikke afsluttet med en gymnastik opvisning, men 6 fra "Senior gymnastik " var I Hårby til opvisning sammen med Britas hold fra Hårby.

Vi har givet Dreslette skole tilsagn om 30000kr til støtte til en Multibane.

Vi har holdt Halloween fest, hvor  ca 30 udklædte børn havde en god aften.

Vi var med til at arrangere Snavefesten 2015, som gav et overskud på 17.667kr som blev fordelt på de 3 foreninger (Forsamlingshuset & Beboerforeningen DGIF)

Torsdag:  Banko var godt besøgt. Fredag: ikke mange til Grundlovstalen af Charlotte Christiansen, men til MGP kom der mange glade mennesker. Lørdag: morgenbordet var der ikke så stor tilslutning til. Kagekonkurrencen blev der kun indleveret 3 kager, ikke mange men de smagte godt. Det muntre køkken var også en succes, Spisningen om aftenen fyldt op, koldt i teltet så der blev lukket tidligere end det i programmet oplyst, alt i alt et vellykket arrangement, med en positiv stemning overalt.                                                          Igen tak til alle som gav en hjælpende hånd, det er vi meget glade for.

Der er nedsat et Festudvalg, bestående af Lærke Smed Snave, David Anderson Snave, Michael Abildtrup Skårup, Morten Skovsby Dreslette og Dennis Christensen Dreslette,  som blev valgt på et møde 25. november 2015, hvor der var møde om Snavefesten skulle bestå eller stoppe. De arrangerer  Snavefesten, som i år bliver 2. til 4. juni 2016

Vi er  på Facebook  I kan altid  følge med på vores hjemmeside http://dgif.dk den er ikke helt perfekt, men i kan se hvad der sker og hvornår. Jeg prøver at holde den opdateret,  eller på Dreslette portalen under  /fritid/dreslette-gymnastik-og-idraetsforening.aspx  

Tak til alle dem som kom i dag, det er vi i Bestyrelsen meget glade for.

 

Generalforsamling i Dreslette Gymnastik og Idrætsforening, 9. april 2015.

Det forgangene år har været mit første år som formand

 og det har været et rigtigt spændende og udfordrende år.

Jeg vil i år starte med at takke alle vores instruktør, de frivillige og alle dem der støtter op om vores forening, uden dem kunne vi ikke eksistere.

Teltet som blev vasket og reparetet har igen  været rundt i sognet. Der skal lyde  en stor tak til  alle dem som hjælper med til at transportere og sætte op og tage teltet  ned.  

Vi har i vinterens løb haft 3 hold gymnastik,

  " Små poder"  " Senior gymnastik" og "DANS på den FEDE måde"

Vi ville gerne have haft flere hold men vi mangler instruktører.

Tak til alle instruktører og hjælpere. Håber at samarbejdet fortsætter.

Vi i sæsonen har haft 78 medlemmer og det må siges at være flot.

 Sæsonen blev som altid afsluttet med en gymnastik opvisning i marts,

Hvor der var stor tilslutning med kaffe og kage bagefter.

Vi har holdt Halloween fest, hvor

40 - 50 udklædte børn havde en god aften.

Vi var med til at arrangere Snavefesten 2014  igen tak til alle som gav en hjælpende hånd, det er vi meget glade for.

Selve festen var vellykket og godt besøgt.

Vi er igen i gang med at forberede årets Snavefest.

Vi er også kommet på Facebook  I kan altid  følge med på vores hjemmeside http://dgif.dk den er ikke helt perfekt, men i kan se hvad der sker og hvornår. Jeg prøver at holde den opdateret,  eller på Dreslette portalen under  /fritid/dreslette-gymnastik-og-idraetsforening.aspx    Jeg prøver at holde det opdateret.

Tak til alle dem som kom i dag, det er vi i Bestyrelsen meget glade for. 

Anna Jaska

Generalforsamling i Dreslette Gymnastik og Idrætsforening, 9. april 2014.

Formandens beretning

Jeg vil i år starte med at takke alle vores instruktør, de frivillige og alle dem der støtter op om vores forening, uden dem kunne vi ikke eksistere

Teltholdet som i løbet af året er rundt i hele sognet for at stille vores gamle grøn telt op, de penge der kommer ind for det arbejde, kommer alle til gode i foreningen. Vi har i bestyrelsen drøfte om 2014 skulle være året vor vores gamle telt gik på pension og der blev investeret i et nyt.

Instruktørerne har været gode til at sammensætte et program der har til gode set de enkelte medlemmer, det har gjort at vi i sæsonen har haft 85 medlemmer og det må siges at være flot. Sæsonen blev som altid afsluttet med en gymnastik opvisning i marts.

Som noget nyt kunne vi i 2013 tilbyde badminton, vi var lidt i tvivl om der var opbakning til det, men det har vist sig at det var der.

Noget af det der er med til at tegne DGIF er at man har ikke kun har valgt at være en gymnastikforening, vi har i mange år været med til at arranger den årlige Snavefest. Da der i 2013 var valg til byrådet, gik foreningerne i lokal området samme om at genoplive en gammel tradition vælgermøde i forsamlingshuset, det var en succes, der var over 100 deltager fra hele sognet. Det sammenarbejde mellem de enkelte foreninger og skolen er kun til gavn for hele området, det er noget man skal arbejde videre med, man kunne overveje, om det ikke var nu man skulle lave et tættere samarbejde.

Til bestyrelsen vil jeg sige tak for to gode år som formand og som i ved har jeg valgt at tage en pause, så jeg ønsker den nye bestyrelse held og lykke.

Lars Werner

Generalforsamling i Dreslette Gymnastik og Idrætsforening, 9. april 2013. Formandens beretning

Det forgangene år har været mit første år som formand og det har været et rigtigt spændende år.

Vi havde vores problemer med at få samlet en bestyrelse men efter en ekstraordinær generalforsamling  i april fik DGIF en ny bestyrelse.

Den nye bestyrelse skulle sammensætte en ny sæson efter et lidt magret 2011/2012 og planlægge foreningens 100 års fødselsdag.

Som altid er det en udfordring, at finde instruktører og hjælpere til de enkelte hold, men vi fandt nogle rigtige dygtige instruktører og hjælper og med deres hjælp kunne vi i sæsonen tilbyde

Mor/barn, tonserhold , seniorgymnastik, line dance og cykling.

Det var ikke alle holdene vi kunne holde i gang så vi blev nød til at aflyse mor/barn og cykling,

Vi havde dog 65 medlemmer i 2012.

Vi sluttede sæsonen af med en vel besøgt gymnastikopvisning, der var en rigtig god stemning  og den skal vi tage med os til den nye sæson. 

Alle instruktører har valgt at forsætte og to gamle kendinge har meddelt at de også er klar til den nye sæson, det er vi meget glade for.  

 Vi var igen en del af Snavefesten, det var en ok weekend vi havde dog svært ved at til trække folk til spisning lørdag aften, de der kom gik tidligt hjem da det var alt for koldt i teltet. 

I 2013 skal det gøres bedre og der er lavet nogle nye tiltag, så må vi se om det virker.

 Foreningens 100 års fødselsdag blev fejret med en reception fredag eftermiddag og om aften var der fest i forsamlingshuset, det var en super aften vi fik noget lækkert mad og der var nogle flotte indslag, det siger vi tak for, efter spisning var der dans til den lyse morgen.

Weekenden efter var det børnenes tur til at fejre foreningen, vi havde igen lejet forsamlingshuset

Der var omkring 70 børn, lige fra 0 til 6 klasse og det hele forløb fint.

 I de sidste par måneder har bestyrelsen været i dialog med badmintons foreningen om en sammenlægning og som det ser ud lige nu kan idrætsforeningen fra i år, for første gang tilbyde badminton. 

 Til sidst vil jeg takke teltholdet, instruktørerne, alle frivillige samt medlemmer der støtter op, omkring vores forening.

Til bestyrelsen vil jeg sige tak for et godt år, i har ydet et flot stykke arbejde

Kirsten og Dorte har dog valgt at sige tak for nu, så i aften skal vi finde/vælge to nye bestyrelsesmedlemmer.

Jeg ser frem til at komme i gang med det nye år og håber at vi får sammensat en bestyrelse der kan være med til at udvikle foreningen.

Lars Werner

 

Generalforsamling i Dreslette Gymnastik og Idrætsforening, 14. februar 2012. Formandens beretning
 
1912 var det år, Dreslette gymnastik og idrætsforening blev dannet, dvs. til oktober i år, er det 100 år siden. Det skal selvfølgelig fejres, hvordan?, det bliver en af den nye bestyrelses store opgaver i 2012.


Herudover skal der selvfølgelig, til stadighed, arbejdes videre med at tilbyde et godt udbud af aktiviteter til vores nuværende og kommende medlemmer. Som altid er det en kæmpe udfordring, til dels pga. instruktører der stopper, pga. flytning m.m., men også vore naboklubbers udbud. Vi er trods alt kun en lille forening. Ikke desto mindre har vi helt klart vores eksistensberettigelse, som en lokal idrætsforening, med alt hvad dette indebærer.

I 2011 havde vi en medlemstilbagegang på 31 fra året før. 145 medlemmer var der i 2010 og i 2011 har vi indberettet 114 medlemmer. Hvorfor kan man kun gisne om. Vi har i 2011 ikke haft det samme udbud som året før. I 2011 udbød vi Zumba for voksne, Zumba for børn, kom i form, spring 1 og 2 samt bordtennis.

Spring 1 og 2 blev slået sammen til et hold, pga, tilslutningen, bordtennis blev aflyst efter få gange, pga. samme.

Dette har dog ikke fået foreningen til at give op, derfor har bestyrelsen vedtaget at afsætte 20.000 kr. til uddannelse og efteruddannelse af nuværende og kommende instruktører, Vi håber med dette at, kunne tiltrække nye frivillige, samt fastholde de "gamle". Det er dem der holder foreningen i live.

Igen i år, var vi en del af Snavefesten, fra hvilken der kom et ok overskud. Overskuddet valgte bestyrelse skulle gå til indkøb af et nyt tv, til nr. 27a, der netop havde fået deres gamle tv stjålet.

Sammenlagt kommer idrætsforeningen ud af 2011 med et overskud på ca. 1200 kr. Det må siges at være i orden. Igen i det forløbne år, har udlejningen af vores telt og borde, en del af æren for at, der trods alt blev et overskud.

Tak for indsatsen til den gamle bestyrelse, teltholdet, instruktørerne, alle frivillige samt medlemmer der støtter op, omkring vores 100 årige gamle forening.

Jeg har samtidig med denne generalforsamlings afslutning valgt at stoppe mit bestyrelsesarbejde.

Det er blevet til 4 år. Held og lykke til den ny bestyrelse, samt foreningen fremover.

Flemming Emtkjær Jensen 
 
 

spacer
De gule sider
spacer